> >
Zestaw w opcji jednodniowej polecany przez Szefa Kuchni >
>
ZESTAW jednodniowy >
>
>
>
ZESTAW WESELNY JEDNODNIOWY
I. OBIAD
rosół z makaronem,
5 rodzajów mięsa po 2 kawałki na osobę:
- rolada,
- udko z kurczaka,
- pierś drobiowa nadziewana,
- udziec z indyka,
- pieczeń wieprzowa aromatyczna,
kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki,
sos, kapusta czerwona, kapusta zasmażana, surówka,
kompot.
II. DESER
lody z bitą śmietaną i owocami,
kawa, herbata.
III. ZIMNA PŁYTA
pieczywo , masło,
tymbaliki drobiowe,
roladki szynkowe w galarecie,
jajka faszerowane,
półmisek z wyrobami firmowymi,
półmisek z serami,
filety śledziowe, rolmopsy,
filety opiekane, kulki rybne,
dwa rodzaje sałatek,
łosoś.
IV. GORĄCY DODATEK I
do wyboru...
krem pieczarkowy, cebulowy lub brokułowy.
V. GORĄCA KOLACJA
pstrąg, kotlet de volaille,
pierś z mozzarella,
szaszłyk,
kapusta kiszona z pieczarkami,
surówka,
ziemniaki puree, frytki.
VI. GORĄCY DODATEK II
barszcz z krokietem.
VII. GORĄCY DODATEK III
boeuf strogonov.
-------------------------------------------------------------------------------------------
>>>>